Vaccin AA ll - cremă pentru seară cu Monoi și acid hialuronic - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Vaccin AA ll - cremă pentru seară cu Monoi și acid hialuronic

 

270 lei

Formula "Vaccin II" este creată pentru ritualul de noapte al tenurilor care au nevoie de hrănire intensivă.

Recomandăm a se aplica "Vaccinul II" pe tenul curățat în doi pași, ulterior mousse-ului & tonicului adecvat tipului dumneavoastră de ten, cât și a blendurilor botanice uleioase dedicate.

Masajul tenului în momentul aplicării Vaccinului II ar trebui să fie unul ascendent, delicat, susținut.

Compoziția din formula Vaccinului II asigură o textură fabuloasă, grație sinergiei dintre uleiul de Monoi de Tahiti, cerii pure de albine și a potențialului antioxidant al vitaminei E.

Prezența fosfolipidelor naturale oferă senzația de "phospholipid touch", o experiență senzorială absolut fascinantă pentru piele, devenind semnătura perfecțiunii tenului dumneavoastră.

De asemenea, fosfolipidele au calitatea incontestabilă de precursor de lipozomi pentru activele din formulă.

Temperatura pielii scade delicat după aplicarea fosfolipidelor, creând o senzație de confort sporit epidermei.

Oligo-HA din formulă este un acid hialuronic cu greutate moleculară ultra scăzută, conceput pentru o penetrare superioară a epidermei. Cu avantajul său caracteristic, Oligo-HA maximizează hidratarea pielii și concomitent, activează funcția "stemness" sau procesele moleculare ce stau la baza proprietăților fundamentale ale celulelor stem de regenerare.

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

AQUA, GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT, CERA ALBA, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, HYDROGENATED POLYDECENE, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, COCOS NUCIFERA OIL, PHOSPHOLIPIDS, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, BENZYL SALYCILATE, GLYCERYL LAURATE, BENZYL BENZOATE, PHENOXYETHANOL, EUGENOL, FARNESOL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, LIMONENE, PIROCTONE OLAMINE, CINNAMAL, ISOEUGENOL, AMYLCINNAMYL ALCOHOL, TOCOPHEROL.Textură: cremă.

Când poate fi utilizat produsul: seara.

Proprietăți: Formula Vaccin II este creată pentru ritualul de noapte al tenurilor care au nevoie de hrănire intensivă. Compoziția din formula Vaccinului II asigură o textură fabuloasă, grație sinergiei dintre uleiul de Monoi de Tahiti, cerii pure de albine și a potențialului antioxidant al vitaminei E. Prezența fosfolipidelor naturale oferă senzația de “phospholipid touch”, o experiență senzorială absolut fascinantă pentru piele, devenind semnătura perfecțiunii tenului dumneavoastră. Oligo-HA din formulă este un acid hialuronic cu greutate moleculară ultra scăzută, conceput pentru o penetrare superioară a epidermei. Cu avantajul său caracteristic, Oligo-HA maximizează hidratarea pielii și concomitent, activează funcția “stemness” sau procesele moleculare ce stau la baza proprietăților fundamentale ale celulelor stem de regenerare.

Crema „Vaccin AA II” este un pas important în ritualul dumneavoastră de frumusețe. Luați în palmă o cantitate de mărimea unei bobițe de mazăre și masați-o ușor, cu mișcări ascendente, pe toată fața.

A se evita contactul cu ochii.

Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatură cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră .
Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul