Politica de livrări - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Politica de livrări

Livrăm internațional în 44 de țări, oriunde  în Uniunea Europeană, dar și în afara Uniunii, în Elveția, Republica Moldova, Qatar, S.U.A. etc.

!!! Nu livrăm în Turcia.

Plata se face înainte de livrare (atât pentru produse, cât și pentru transport).

În cazul comenzilor din statele membre UE sau din afara UE, costul transportului este de 120 lei, iar transportul se va realiza prin intermediul companiei de curierat DHL International Romania S.R.L. (în continuare „DHL”).

Pentru țările Non-EU se achită inclusiv taxă vamală, separat, la ridicarea coletului, de către destinatar. În acest sens veți fi contactat de către un reprezentant DHL (de regulă prin e-mail) care vă va oferi toate informațiile necesare.

Produsele comandate pot fi achitate online, cu cardul bancar, plățile fiind procesate prin intermediul procesatorului mobilPay (Netopia S.R.L.), Smart Pay, Google Pay sau Apple Pay.  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile.

O parte din informațiile ce au legătură cu cardul dumneavoastră sunt prelucrate de BOTANICAL SRL. Astfel, stocăm doar referința către card cu un cod, data expirării, primele și ultimele 4 cifre. În rest, toate datele sunt prelucrate de către procesatorul de plăți.

 

În cazul în care nu puteți  să efectuați plata pe site prin una dintre metodele afișate și alegeți  să faceți transfer bancar, vă facem cunoscut faptul că trebuie să ne contactați, deoarece la acest moment site-ul nu permite din punct de vedere tehnic lansarea și finalizarea comenzii în această situație.

Datele de contact pe care le puteți utiliza în acest scop sunt:

  • Instagram: @imarskin;
  • Call center: +40219928 (program Luni – Vineri, 09:00 – 18:00);
  • Facebook: IMarSkin;
  • Email: hello@imarskin.com

Astfel, după ce ați luat legătura cu noi și v-am confirmat că avem produsele, înainte de a vi le trimite și v-am confirmat suma de plată, vă rugăm să efectuați plata sumei comunicate, utilizând unul din conturile de mai jos.

După efectuarea plății, vă rugăm să ne transmiteți ordinul de plată, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să vă livrăm produsele comandate.

CONT LEI
Nume beneficiar: BOTANICAL SRL
IBAN: RO63BTRLRONCRT0661303201
Moneda: LEI
SWIFT: BTRLRO22

CONT EURO

BANCA TRANSILVANIA

Nume beneficiar: BOTANICAL SRL
IBAN: RO13BTRLEURCRT0661303201

Moneda: EUR
SWIFT: BTRLRO22