Politica de retur - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Politica de retur

Dreptul de retragere din Contract

Potrivit dispozițiilor legale, atunci când cumpărați prin intermediul aplicației, aveți posibilitatea să vă retrageți din Contract, în termen de 14 zile de la livrarea produselor, fără a furniza un motiv.

Pentru a vă exercita acest drept, trebuie să ne comunicați decizia dumneavoastră în termen de 14 zile de la primirea produselor, la următoarele date de contact:

· BOTANICAL SRL, str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tătărani, com. Bărcănești, jud. Prahova, cod postal 107059, Romania.

· Adresă de e-mail: hello@imarskin.com.

· Call center:  0219928, Program luni-vineri: 09:00-18:00.

Atunci când vă retrageți din Contract, vă vom rambursa costul de cumpărare al produselor și costurile de livrare în termen de 14 zile de la data retragerii. Cu toate acestea, menționăm că vom returna banii după returnarea produselor. În scopul rambursării sumei, vom folosi aceeași modalitate de plată pe care ați utilizat-o pentru a achita costul produselor și serviciilor, dacă nu convenim ulterior altfel. Atunci când vă exercitați acest drept, trebuie să expediați produsele imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii, la următoarea adresă:

· BOTANICAL SRL, str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tătărani, com. Bărcănești, jud. Prahova,cod postal 107059, Romania, telefon contact: 0745630112.

Menționăm că toate costurile asociate returnării produselor vor fi suportate de către dumneavoastră. Este foarte important să rețineți că sunteți considerat responsabil de orice diminuare a valorii produselor.

Dreptul de retragere din contract nu este aplicabil în următoarele situații:

– Produsele sunt realizate conform cerințelor dumneavoastră;

– Dacă ați deschis ambalajul cu preparate cosmetice și/sau alte produse care intră în contact direct cu pielea.