Triple Hyal 23H - cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Triple Hyal 23H - cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml

 

1 review-uri

123 lei

Prețul include TVA. 

Crema cea mai dorită, cea mai vândută, cea mai folosită și refolosită de zeci de mii de utilizatori ai produselor formulate de mine, crema care mi-a revoluționat cariera de formulator, crema despre care aș putea să scriu cărți, ar putea fi descrisă, pe scurt, astfel:Problemele tenului încep în adolescență, debutând ca o tragedie pentru copilul care se formează spre a fi tânăr. Apoi, în perioade de tinerețe sau chiar maturitate, ele pot să continue sau să reapară. În general, imperfecțiunile acneice ne îndeamnă să folosim, de la remedii tradiționale până la medicamente sofisticate în speranța echilibrării tenului și evoluției sale în bine.

Din acest motiv am formulat ceea ce eu consider panaceul dermatocosmetic al tenului cu impurități, imperfecțiuni acneice, comedoane. Am adus în formulă știința, botanica și excelența tehnologiei.
Sinergia botanicelor Tamanu și CBD oferă premise extrem de tămăduitoare formulei deoarece degradarea tegumentului este accelerată de inflamația celulară. Canabinoizii și canabidiolul, CBD, sunt noua revoluție ale moderării și controlului inflamațiilor celulare. Tamanu este un arbore originar din Madagascar, iar în medicina tradițională este considerat un antibiotic natural.

Extractul de Salix purpurea este unul dintre ingredientele cu eficacitate clinică dovedită în ridicarea hidratării pe voluntari cu piele atopică. În condiții experimentale, Extractul de Salix purpurea folosit în formulă a avut un puternic efect inhibitor dependent de concentrație asupra eliberării IL-8 de către NHEK (Normal Human Epidermal Keratinocytes) stimulat de PMA.

Extractul de propolis din formula 23 H este un antiseptic biologic de excepție, cu proprietăți antiinflamatoare, care îmbunătățește bariera de protecție a pielii.
Este un extract standardizat ce protejează de factori exogeni precum UV, bacterii și microorganisme și agenți antioxidanți.

Pentru o garanție a folosirii cremei 23 H am solicitat niște testări independente la două laboratoare din Europa.
Studiul pentru determinarea activității comedogene a produsului 23 H folosit împreună cu apa micelară cu portocole, ca produs de curățare, a fost făcut pe o perioadă de 4 săptămâni consecutive pe un eșantion de voluntari selectați pe criterii de incluziune și non-incluziune, femei și bărbați între 18-40 ani, cu acnee de grad 2 și 3, pe tenuri normale și sensibile. Testele au fost făcute conform Ghidului de Eficacitate Colipa. Evaluarea s-a făcut atât de către un medic dermatolog cât și o autoevaluare conform unui chestionar. Gradul de acnee al voluntarilor a fost determinat conform scalei IGA pentru acnee vulgară.
Ulterior testului s-a constat:

  • 70% din voluntari au simți o îmbunatățire a texturii în timpul utilizării;

  • 50% au simțit ca atat comedoanele, cat și coșurile au fost foarte și extrem diminuate pe perioada aplicării;

  • 70% din voluntari au simțit pielea foarte și extrem de calmă și mai confortabila după folosirea 23 H;

  • 90% din voluntari au simțit pielea foarte și extrem îmbunătățită după aplicarea 23 H;

  • 90% dintre voluntari ar cumpără 23 H în continuare;

  • 90% din voluntari ar recomanda produsul.


Un alt studiu asupra produsului 23 H efectuat de un laborator independent a fost făcut conform Regulation of the European Parlament and Council Regulation 1223/2009, conform The Personal Care Association Guidelines.
Testul a fost făcut timp de 4 săptămâni. Testele instrumentale au fost efectuate cu:

  •  Sebumeter SM815: măsurarea sebumului, efect de matifiere și reglare a sebumului;

  • Visiopor PP34N: evaluare a activității antiacneice;

  • Visioface RD: fotografii și calcularea numaruului de glande sebacee și pori;

  • Visioface RD: fotografii de secțiuni din epidermă.
Figura 1: Fotografii cu fragmente de față realizate cu dispozitivul Visiopor ® PP34N, care arată porfirine - numărul lor și suprafața.
Fotografiile realizate după utilizarea regulată a produsului arată reducerea atât a cantității de porfirine, cât și a zonei ocupate de porfirine. Ca urmare, imperfecțiunile pielii grase și mixte, adică excesiv dilatate, glandele sebacee sau leziunile acneice, devin mai puțin vizibile.Figura 2: Fotografii ale părților faciale realizate cu dispozitivul Visioface® RD, care arată orificii excesiv de dilatate ale glandele sebacee („pori”). Porii sunt marcați cu următoarele culori: roșu - mare și verde - mic. Fotografiile făcute după 4 săptămâni de utilizare a produsului arată contracția „porilor”, ceea ce i-a făcut mai puțin vizibili.Figura 3: Fotografiile realizate cu dispozitivul VISIOFACE ® RD, care arată modificări pozitive ale aspectului și stării pielii feței persoanelor care participă la teste.

Fotografiile realizate la 4 săptămâni de la prima aplicare a preparatului de testare arată o clarificare clară a înroșirii pielii / chiar și nuanța culorii și reducerea imperfecțiunilor pielii.

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora. Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

AQUA, ORYZA SATIVA BRAN OIL, COCOS NUCIFERA OIL, BUTYLENE GLYCOL, CERA ALBA, TOCOPHERYL ACETATE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, MALTODEXTRIN, SALIX PURPUREA BARK EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, LECITHIN, PROPOLIS EXTRACT, GLYCERIN, OCIMUM BASILICUM OIL, GUIAZULENE, SALVIA OFFICINALIS OIL, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT OIL, GLYCERYL LAURATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, PHENOXYETHANOL, LAURETH-3, LACTIC ACID, LINALOOL, PIROCTONE OLAMINE, EUGENOL, POTASSIUM SORBATE, CITRONELLOL, CITRAL, LIMONENE.Textură: cremă. Când poate fi utilizat produsul: dimineața, seara. Proprietăți: estomparea imperfecțiunilor acneice.


Aplică crema “Triple Hyal 23H” zilnic, dimineața și seara pe zonele cu imperfecțiuni, pe tenul proaspăt curățat și masează cu mișcări blânde până la absorbția totală. Înainte de utilizarea produsului, recomandăm testarea pe o zonă mică. În cazul în care nu există reacții de sensibilizare continuă să aplici produsul zilnic. Crema poate fi folosită și ca bază de machiaj. A nu se aplica în zonele sensibile, zona periorală și perioculară! Evită contactul cu ochii! În caz de contact cu ochii clăteste cu atenţie cu apă timp de mai multe minute!

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15 C. Gramaj: 50 ml Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră  . Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil  existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă. Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul. Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
simonna.dulcianu
În 2020 am comandat prima dată această cremă, și de atunci am rămas fidelă. Cea mai bună cremă pentru ten acneic pe care am folosit-o vreodată ❤️ rezultate super vizibile la doar câteva zile de utilizare!

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul