Sun elixir SPF 50 - cremă protecție solară SPF 50, 50 ml - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Sun elixir SPF 50 - cremă protecție solară SPF 50, 50 ml

 

149 lei

Prețul include TVA.

Formulată pentru a coferi protecție eficientă, crema cu protectie solară “Sun elixir” conferă și beneficiile revitalizante ale nutrienților din lăptișorul de matcă, cele de hidratare prezente prin aportul de acid hialuronic, cât și cele antioxidante prezente datorită extractului de turmeric.

Beneficii cheie:

- Protecție de Înaltă Performanță: Formula noastră SPF 50 oferă o barieră eficientă ajutând la protejarea pielii și prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.

- Hidratare: Acidul hialuronic este recunoscut ca un ingredient activ ce promovează o hidratare intensă și de lungă durată, menținând pielea catifelată.

- Îngrijire delicată: Panthenolul, cunoscut și sub numele de provitamina B5, poate ajuta la calmarea și regenerarea pielii.

- Antioxidanți: Extractul de ghimbir are proprietăți antioxidante intensive, protejând pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi și pentru o piele radiantă.

- Revitalizare: Lăptișorul de matcă, bogat în vitamine și nutrienți esențiali, ajută la revitalizarea pielii, oferindu-i un aspect ferm.

- Vitamina E este un antioxidant important ce poate acționa ca un captator de radicali liberi. Studiile experimentale efectuate în acest sens sugerează că vitamina E poate avea proprietăți fotoprotectoare.

Aplicați generos pe față cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare. Reaplicați la fiecare 2 ore sau după înot, transpirație sau utilizarea prosopului.

Testat dermatologic pentru piele sensibilă.

Transformă-ți rutina de îngrijire a pielii și bucură-te de o protecție solară necesară cu produsul nostru SPF 50.

 

Studiile de specialitate (Royal jelly protects against ultraviolet B-induced photoaging in human skin fibroblasts via enhancing collagen production) indică faptul lăptișorul de matcă, unul dintre ingredientele cheie ale cremei “Sun elixir” poate proteja pielea de fotoîmbătrânirea indusă de UVB prin creșterea producției de colagen. Lăptișorul de matcă conține proteine, carbohidrați, grăsimi, aminoacizi liberi, vitamine și minerale. Ca principal acid gras nesaturat, lăptișorul de matcă conține acid 10-hidroxi-2-decenoic (10-HDA), care poate avea capacitatea de a stimula producția de colagen. În studiul efectuat, Hye Min Park et al. au măsurat conținutul de 10-HDA din lăptișorul de matcă prin cromatografie lichidă de înaltă performanță și au testat efectele acestuia asupra fotoîmbătrânirii pielii induse de UVB în fibroblastele dermice umane normale. Fibroblastele cutanate umane iradiate cu UVB tratate cu lăptișor de matcă și 10-HDA au crescut producția de procolagen de tip I și TGF-1, dar nivelul MMP-1 nu a fost modificat. S-a demonstrat astfel lăptișorul de matcă poate proteja pielea de fotoîmbătrânirea indusă de UVB prin creșterea producției de colagen.

Un alt activ important din crema “Sun elixir” este extractul de ghimbir. Studiile de specialitate (Evaluation of Sun Protection Factor of Zingiber officinale Roscoe Extract by Ultraviolet Spectroscopy Method) au scos în evidență faptul pot fi izolate componentele active responsabile de absorbția ultravioletelor din Zingiber officinale și utilizate în preparatele de protecție solară pentru o mai bună protecție împotriva razelor solare. Astfel, studiile menționează că extractul de Zingiber officinale poate absorbi radiațiile UV și posedă o bună activitate de protecție solară împotriva radiațiilor ultraviolete.

Nu stați prea mult la soare, chiar și atunci când utilizați un produs cu protecție solară. Nu expuneți bebelușii și copiii mici direct la soare. Expunerea excesivă la soare este o amenințare gravă pentru sănătate. Aplicați produsul de protecție solară înainte de expunere. Protecția solară nu vă protejează 100% de soare. Reaplicați frecvent pentru a menține protecția.

O cantitate echivalentă cu 1 g trebuie aplicată uniform pe toată fața. Atenție: reducerea acestei cantități va scădea semnificativ nivelul de protecție.

AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, OCTORYLENE, HOMOSALATE, BENZOPHENONE-3, ACRYLATES COPOLYMER, AVOBENZONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PANTHENOL, GLYCERIN , TOCOPHERYL ACETATE, ROYAL JELLY, PHENOXYETHANOL, HYALURONIC ACID, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Instrucţiuni de utilizare: O cantitate echivalentă cu 1 g trebuie aplicată uniform pe toată fața. Atenție: reducerea acestei cantități va scădea semnificativ nivelul de protecție.


Reaplicați frecvent pentru a menține protecția, în special după ce transpirați, înotați sau vă ștergeți cu prosopul.


A se evita contactul cu ochii.


Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță.

Modalitate de păstrare: A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.


Gramaj: 50 ml


Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră  . Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil  existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă. Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.


Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic pentru piele sensibilă.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul