Pro Retinol 0.3 - cremă pentru estomparea imperfecțiunilor, 50 ml - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Pro Retinol 0.3 - cremă pentru estomparea imperfecțiunilor, 50 ml

 

198 lei

Prețul include TVA. 

Ritualul de frumusețe ar trebui să conțină câteva ingrediente active esențiale. Unul din acestea este retinolul. Retinoizii sunt o categorie de active total aparte, despre care, în literatura de specialitate s-au scris zeci de mii de pagini, studii și evaluări. Retinolul joacă un rol ramarcabil în creșterea celulelor epiteliale, menținerea formei și funcției normale a țesuturilor epiteliale. Retinoizii sunt standardul de aur în profilaxia anti-age și au unele din cele mai bune rezultate în ceea ce privește tenurile cu imperfecțiuni acneice.


Deoarece minusul acestora este faptul că pielea se poate irita și exfolia în prezența lor, am ales să folosim în Pro retinol 03 un sistem lipozomal de retinoizi, sistem care protejează epiderma de reacțiile neplăcute, oferă stabilitate retinoizilor conjugați și livrează ingredientul activ direct în zona țintită.
Am considerat formularea Pro retinol 03 ca un produs intens de regenerare a tenurilor cu probleme, imperfecțiuni, microrelief afectat. Recomandăm folosirea acestei formule seara, de două ori pe săptămână, evitând zona ochilor și cea a gurii. Metoda ideală de aplicare a Pro Retinol 03 este "metoda sandwich", o metodă care presupune aplicarea unei creme protectoare-hidratante, apoi o cantitate de mărimea unei boabe de mazăre din Pro Retinol 03, apoi încă un strat din crema dumneavoastră hidratantă. Formula Pro Retinol 03 are, pe lângă activul de aur, retinolul lipozomal, o adiție de Lipo-dipeptidă utilizate pentru calmarea și protejarea epidermei, spre a face utilizarea Pro Retinol extrem de ușoară.

Lipo-dipeptida utilizată conține primul ingredient cosmetic activ ce acționează ca un mesager al confortului și blândeții față de epidermă. Studiile efectuate pe Lipo-dipeptida utilizată arată îmbunătățirea confortului pielii, iar activitatea neuro-cosmetică a sa modulează percepția cutanată, dând o senzație ridicata de liniște a epidermei.

De asemenea, pe testele efectuate pe molecula pentru moderarea sensibilității termice, percepția de căldură este redusa la nivelul de confort al tenului, iar la testul de tactilitate s-a demonstrat că diversele grade de rugozitate ale epidermei au fost diminuate, iar senzația de disconfort cutanat a fost estompata.

Infuzarea formulei cu Squalane-ul fabulos pe care îl folosim face că textura mustului să fie una absolut adorata de piele. Squalane-ul este unul cu cele mai bune rezultate demonstrate clinic din lume.
Obținut din trestie de zahar certificata Bonsucro, Squalane-un din Mist & tonic este o forma stabila de hidratare, cu efecte anti-aging și de creștere a fermității pielii, caracterizate prin descreșterea în suprafață, volum și adâncime a deformităților cutanate.

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora. Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

Mențiuni

Nu se recomandă utilizarea produsului  în caz de hipersensibilitate la orice component al acestui produs, sarcină, alăptare.

Expunerea la solar/plajă: Nu se recomandă expunerea la solar sau plajă în timpul rutinei cu retinoizi.
În timpul rutinei cu retinoizi, recomandăm aplicarea  cremei cu protecție.
Nu se recomandă inițierea rutinei cu retinoizi în combinație cu alte terapii/rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi.

Dacă folosiți produse cu alfa hidroxi acizi (AHA), evitați aplicarea în aceeași seară în care aplicați și retinoizii.

Nu se recomandă inițierea rutinei cu produsul  sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi cu piele sensibilă, retinoizii  pot induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, persoana va fi instruită fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă persoana dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuit să întrerupă complet rutina. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita pielea pe care se aplică retinoizii și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, poate provoca o iritare suplimentară. O persoană care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice persoană sensibilă inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele pe care se aplică produsul.

Copii: Siguranță în utilizare și eficacitatea în cazul copiilor, nu au fost stabilite.

În cazul aplicării abuzive, poate cauza exfolierea epidermei sau iritație.

În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență!

Recomandăm folosirea produsului impreună cu o cremă de regenerare sau un ulei regenerant.

Produsul se va aplica într-o cantitate mică, suficientă pentru a acoperi suprafața avizată, utilizând o dischetă, bumbac, lână sau vârfurile degetelor curate. Se va evita suprasaturarea deoarece excesul de cremă ar putea să pătrundă în ochi, în șanțurile nazogeniene sau alte suprafețe care nu sunt prevăzute pentru aplicare. Aplicarea produsului poate produce o senzație tranzitorie de căldură sau o usturime ușoară. Atunci când se administrează conform recomandărilor, produsul poate produce un eritem ușor, asemănător cu cel al insolațiilor ușoare. În cazurile în care este necesar să se întrerupă temporar produsul sau să se reducă frecvența de aplicare, produsul se va relua sau frecvența de aplicare va fi crescută, numai atunci când persoana va fi capabilă să tolereze produsul. Excesul aplicării  nu determină rezultate mai rapide sau mai bune. De fapt, se poate produce o înroșire marcată de descuamare sau disconfort. Dacă are loc accidental o aplicare în exces sau prin utilizare supraentuziastă, aplicarea retinoizilor se va întrerupe câteva zile înainte ca rutina să fie reluată.

În timpul primelor săptămâni de aplicare a produsului, se poate produce o exacerbare aparentă a leziunilor inflamatorii. Aceasta se datorează acțiunii în profunzime a produsului, asupra unor leziuni neobservate inițial și nu se consideră un motiv de întrerupere a produsului. Odată ce s-a obținut un răspuns satisfăcător, îmbunătățirea acestuia poate fi menținută prin aplicații de o frecvență mai mică. Înainte de începerea rutinei cu produsul, suprafețele pe care trebuie aplicat produsul vor fi curățate în întregime, cu apa micelară specifică tipului de ten. Suprafețele de piele pe care se aplică produsul se vor lăsa să se usuce cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de aplicarea retinoizilor. În timpul rutinei cu produsul se pot utiliza cosmetice și produse hidratante, dar suprafețele de piele pe care se aplică produsul, se vor curăța în întregime înainte de a se aplica produsul. Se vor evita produsele de toaletă astringente.

În vederea minimalizării potențialului de iritare adițională a pielii, se vor lua măsuri de evitare a contactului cu ochii, cu pleoapele, șanțurile nazogeniene, gura, mucoasele sau alte suprafețe care nu se prevăd pentru aplicare. Persoanele vor avea grijă a îndepărta părul excesiv în mod obișnuit (de exemplu prin smulgere, electroliză, depilare), dar se vor evita aceste procedee în noaptea dinaintea aplicării produsului, deoarece acestea pot avea ca rezultat iritarea pielii. Soluțiile de ondulare permanentă, preparatele fixative, săpunurile medicinale și șampoanele, pot irita chiar și pielea normală. Se vor utiliza cu precauții astfel ca aceste produse să nu intre în contact cu pielea pe care se aplică produsul.

Reacții posibile: Este de așteptat un anumit grad de iritație locală. Cele mai obișnuite reacții adverse semnalate sunt: uscarea pielii, arsură, usturime, senzație de căldură, eritem, prurit, înroșirea pielii, descuamare și hipo- sau hiperpigmentare temporară.

ATENȚIE! În caz de sensibilizare a tenului, recomandăm întreruperea aplicării produslui conform instrucțiunilor primite în colet împreună cu produsul.

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora. Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.
AQUA, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, CERA ALBA, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, CAPRYLIC /CAPRYC TRIGLYCERIDE, RETINOL, PHENOXYETHANOL, PHOSPHOLIPIDS, LAURETH-3, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA SEED OIL, GLYCERYL LAURATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LINALOOL, BETA CAROTENE, LACTOBACILLUS FERMENT, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, PIROCTONE OLAMINE.

Textură: cremă. Când poate fi utilizat produsul: seara. Proprietăți: Pro retinol 03 are la bază un sistem lipozomal de retinoizi, sistem ce protejează epiderma de reacțiile neplăcute, oferă stabilitate retinoizilor conjugați și livrează ingredientul activ direct în zona țintită. Am considerat formularea Pro retinol 03 ca un produs intens de regenerare a tenurilor cu probleme, imperfecțiuni, microrelief afectat. Recomandăm folosirea acestei formule seara, de două ori pe săptămână, evitând zona ochilor și cea a gurii. Metoda ideală de aplicare a Pro Retinol 03 este "metoda sandwich", o metodă care presupune aplicarea unei creme protectoare-hidratante, apoi o cantitate de mărimea unei boabe de mazăre din Pro Retinol 03, apoi încă un strat din crema dumneavoastră hidratantă. Formula Pro Retinol 03 are, pe lângă activul de aur, retinolul liposomal, o adiție de Lipo-dipeptidă utilizate pentru calmarea și protejarea epidermei, spre a face utilizarea Pro Retinol extrem de ușoară.

Aplică crema de două ori pe săptămână, seara, pe zonele cu imperfecțiuni, pe pielea proaspăt curățată. Recomandăm a fi folosită împreună cu o rutină de hidratare și o cremă cu protecție solară. Înainte de utilizarea produsului, recomandăm testarea pe o zonă mică. În cazul în care nu există reacții de sensibilizare continuă să aplici produsul timp de o oră, seara și continuă această rutină timp de două săptămâni. După două săptămâni continuă cu aplicarea de două ori pe săptămână, seara și lasă produsul pe ten pentru a acționa peste noapte. A nu se aplica în zonele sensibile, zona periorală și perioculară! Evită contactul cu ochii! În caz de contact cu ochii clătește cu atenţie cu apă timp de mai multe minute! A nu se folosi în sarcină și alăptare! A nu se folosi în aceeași zi cu alte produse care conțin retinol, acid retinoic sau acid glicolic. A se citi cu atenție prospectul înainte de utilizare!
Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.


Gramaj: 50 ml


Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră  .


Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil  existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă. Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.


Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul