Milkish - cremă pentru ten, formulă restructurare globală, anti-roșeață, pro confort, 50 ml - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Milkish - cremă pentru ten, formulă restructurare globală, anti-roșeață, pro confort, 50 ml

 

130 lei

259 lei

Prețul include TVA

Ofertă

Cea mai complexă formulă de regenerare globală, crema din gama “Milkish” încorporează ca și ingredinte cheie două active fabuloase în ceea ce privește regenerarea și menținea unui confort minunat al pielii: ceramidele și proteina de lapte.

Laptele conține substanțele nutritive necesare pentru creșterea și dezvoltarea bebelușilor încă din primele ore de viață.  Conține o dispersie coloidală a proteinelor specifice, cum ar fi micelele, grăsimile organizate în globule emulsionate, precum și lactoza, diferite minerale și vitamine. În completare, ceramidele sunt, de asemenea, un activ valoros al formulei , cu capacitatea de menținere a hidratării în celule, a integrității țesutului cutanat și de restaurare a acestuia, cât și de ridicare a rezistenței în fața agresiunilor externe.

Deoarece am dorit ca eficacitatea cremei din gama Milkish să fie una dovedită, aceasta beneficiază de teste realizate sub control dermatologic. Astfel, în urma testelor care au evaluat eficacitatea cosmetică a produsului, 100% dintre subiecți au considerat că acesta: 

- Se întinde uniform și ușor pe piele;
- Nu lasă urme grase după aplicare;
- Nu este lipicios;
- Are o textură plăcută;
- Are un miros plăcut;
- Penetrează rapid în piele.

În ceea ce privește benefiicile remarcate, 100% dintre subiecți consideră că:

- Produsul redă fermitatea sau elasticitatea pielii;
- Calmeaza iritația/ roșeața;
- Reduce ridurile;
- Lasă pielea catifelată;
- Hidratează pielea;
- Tenul își recapătă luminozitatea;
- Conferă un aspect proaspăt și întinerit pielii;
- Hrănește și regenerează pielea;
- Este potrivit pentru pielea sensibilă.


În ceea ce privește gradul de satisfacție după utilizarea produsului:
• 100% dintre subiecți ar cumpăra și folosi acest produs pentru îngrijirea zilnică;
- 100% sunt satisfăcuți de utilizarea produsului după o perioadă de 28 de zile.

Produsul are efect antirid dovedit prin analiza statistică a scorului clinic al ridurilor  de tipul „laba gâștii”. După 28 de zile consecutive de utilizare a produsului s-a îmbunătățit statusul ridurilor pentru 65% dintre subiecți.

Efectul de hidratare a fost confirmat prin analiza statistică a nivelului de hidratare, măsurat pe frunte cu Corneometer CM825. Nivelul de hidratare a crescut cu o valoare medie de 29.61 % după 28 de zile de utilizare a produsului.

Efectul anti-roșeață a fost confirmat prin analiza statistică a nivelului de eritem măsurat cu Mexameter MX18 pe zona afectată a feței.

Nivelul de eritem a scăzut cu o medie de 18.92% după 28 de zile consecutive de aplicare a produsului, până la maximum 60.45%. Subiecții au apreciat calitatea cosmetică și eficacitatea acestuia.


Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic. Potrivită pentru utilizarea pe pielea sensibilă.

AQUA, SQUALANE, PANTHENOL, BISABOLOL, MILK PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, MEL EXTRACT, SODIUM DEXTRAN SULFATE, HYDROGENATED LECITHIN, C12-C16 ALCOHOLS, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL BEHENATE, HYDROGENATED POLYDECENE, ASCORBYL PALMITATE, SODIUM PCA, PALMITIC ACID, PHENOXYETHANOL, LECITHIN, PHOSPHOLIPIDS, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLUCOSYL CERAMIDES, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, GLYCOGEN, TOCOPHEROL


 

Produsul are efect antirid dovedit prin analiza statistică a scorului clinic al ridurilor de tipul „laba gâștii”. După 28 de zile consecutive de utilizare a produsului s-a îmbunătățit statusul ridurilor pentru 65% dintre subiecți. Efectul de hidratare a fost confirmat prin analiza statistică a nivelului de hidratare, măsurat pe frunte cu Corneometer CM825. Nivelul de hidratare a crescut cu o valoare medie de 29.61 % după 28 de zile de utilizare a produsului. Efectul anti-roșeață a fost confirmat prin analiza statistică a nivelului de eritem măsurat cu Mexameter MX18 pe zona afectată a feței. Nivelul de eritem a scăzut cu o medie de 18.92% după 28 de zile consecutive de aplicare a produsului, până la maximum 60.45%. Subiecții au apreciat calitatea cosmetică și eficacitatea acestuia.

Crema „Milkish” este un pas important în ritualul dumneavoastră de frumusețe. Luați în palmă o cantitate de mărimea unei bobițe de mazăre și masați-o ușor, cu mișcări ascendente, pe toată fața.

A se evita contactul cu ochii.

Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță.


Potrivită pentru utilizarea atât dimineața, cât și seara.  

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15 grade C. 

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră .
Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil existe diferențe de textură și culoare, înfuncție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredienteleactive utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația încare observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul