Kit pentru tenuri cu imperfectiuni aneice: Apă micelară & tonică - portocale, 250 ml, Triple Hyal 23H - cremă 50 ml, Mist & Tonic : sebuless - Mist control sebum, 50 ml - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Kit pentru tenuri cu imperfectiuni aneice: Apă micelară & tonică - portocale, 250 ml, Triple Hyal 23H - cremă 50 ml, Mist & Tonic : sebuless - Mist control sebum, 50 ml

 

411 lei

Prețul include TVA.

Îngrijirea tenului cu imperfecțiuni acneice necesită produse special formulate pentru a combate problemele specifice ale pielii. De aceea, am creat un set complet de produse care să îți ofere soluția pentru un ritual care ducă la un ten neted și catifelat.

Pentru un ritual fabulos de frumusețe, pasul nelipsit ar trebui să fie tonifierea tenului.

Am ales ca aceasta să fie realizată cu Mist & Tonicul botanic Sebuless, având un mix excepțional de Syringa Vulgaris, Enantia Chlorata și Acidul Oleanolic, pentru o matifiere de excepție, pentru controlul super secreției de sebum și reducerea inflamațiilor acneice.

Aplicarea Mist & tonicului prin pulverizare, pe toată fața, gât și decolteu, cu ochii închiși sau pulverizarea pe o dischetă demachiantă și tapotare pe întreg tenul, dimineața și seara, sau de câte ori simțiți nevoia.

Recomandăm formula tuturor tenurilor care au exces de sebum, care au predispoziție constantă la pustule acneice și impurități.

Extractul botanic de Syringa Vulgaris sau extractul de Liliac reduce roșeața cutanată, inflamațiile hiperpigmentare și controlează apariția pustulelor acneice.

Sinergia dintre Enantia Chlorantha și acidul oleanolic are ca răspuns cutanat diminuarea porilor dilatați și controlul secreției de sebum.

Enantia este un arbore african al cărui extract este folosit pentru proprietățile sale antiinflamatorii. Studiile în vitro efectuate pe complexul Enantia & acid oleanolic au demonstrat o creștere a luminozității cu până la 55%, diminuarea porilor cu până la 36% și schimbarea fluxului de sebum cu până la 49%.

Crema cea mai dorită, cea mai vândută, cea mai folosită și refolosită de zeci de mii de utilizatori ai produselor formulate de mine, crema care mi-a revoluționat cariera de formulator, crema despre care aș putea să scriu cărți, ar putea fi descrisă, pe scurt, Triple hyal 23h astfel:

Problemele tenului încep în adolescență, debutând ca o tragedie pentru copilul care se formează spre a fi tânăr. Apoi, în perioade de tinerețe sau chiar maturitate, ele pot să continue sau să reapară. În general, imperfecțiunile acneice ne îndeamnă să folosim, de la remedii tradiționale până la medicamente sofisticate în speranța echilibrării tenului și evoluției sale în bine.

Din acest motiv am formulat ceea ce eu consider panaceul dermatocosmetic al tenului cu impurități, imperfecțiuni acneice, comedoane. Am adus în formulă știința, botanica și excelența tehnologiei.
Sinergia botanicelor Tamanu și CBD oferă premise extrem de tămăduitoare formulei deoarece degradarea tegumentului este accelerată de inflamația celulară. Canabinoizii și canabidiolul, CBD, sunt noua revoluție ale moderării și controlului inflamațiilor celulare. Tamanu este un arbore originar din Madagascar, iar în medicina tradițională este considerat un antibiotic natural.

Extractul de Salix purpurea este unul dintre ingredientele cu eficacitate clinică dovedită în ridicarea hidratării pe voluntari cu piele atopică. În condiții experimentale, Extractul de Salix purpurea folosit în formulă a avut un puternic efect inhibitor dependent de concentrație asupra eliberării IL-8 de către NHEK (Normal Human Epidermal Keratinocytes) stimulat de PMA.

Extractul de propolis din formula 23 H este un antiseptic biologic de excepție, cu proprietăți antiinflamatoare, care îmbunătățește bariera de protecție a pielii.
Este un extract standardizat ce protejează de factori exogeni precum UV, bacterii și microorganisme și agenți antioxidanți.

Pentru o garanție a folosirii cremei 23 H am solicitat niște testări independente la două laboratoare din Europa.
Studiul pentru determinarea activității comedogene a produsului 23 H folosit împreună cu apa micelară cu portocole, ca produs de curățare, a fost făcut pe o perioadă de 4 săptămâni consecutive pe un eșantion de voluntari selectați pe criterii de incluziune și non-incluziune, femei și bărbați între 18-40 ani, cu acnee de grad 2 și 3, pe tenuri normale și sensibile. Testele au fost făcute conform Ghidului de Eficacitate Colipa. Evaluarea s-a făcut atât de către un medic dermatolog cât și o autoevaluare conform unui chestionar. Gradul de acnee al voluntarilor a fost determinat conform scalei IGA pentru acnee vulgară.
Ulterior testului s-a constat:

  • 70% din voluntari au simți o îmbunatățire a texturii în timpul utilizării;

  • 50% au simțit ca atat comedoanele, cat și coșurile au fost foarte și extrem diminuate pe perioada aplicării;

  • 70% din voluntari au simțit pielea foarte și extrem de calmă și mai confortabila după folosirea 23 H;

  • 90% din voluntari au simțit pielea foarte și extrem îmbunătățită după aplicarea 23 H;

  • 90% dintre voluntari ar cumpără 23 H în continuare;

  • 90% din voluntari ar recomanda produsul.


Un alt studiu asupra produsului 23 H efectuat de un laborator independent a fost făcut conform Regulation of the European Parlament and Council Regulation 1223/2009, conform The Personal Care Association Guidelines.
Testul a fost făcut timp de 4 săptămâni. Testele instrumentale au fost efectuate cu:

  •  Sebumeter SM815: măsurarea sebumului, efect de matifiere și reglare a sebumului;

  • Visiopor PP34N: evaluare a activității antiacneice;

  • Visioface RD: fotografii și calcularea numaruului de glande sebacee și pori;

  • Visioface RD: fotografii de secțiuni din epidermă.

Apă Micelară & Tonică - portocale, acid hialuronic este răspunsul nevoii de curățare a tenurilor pretențioase. Ingredientul vedetă al apei micelare este ales pentru performanțele anti-iritante de excepție, demonstrate clinic, cât și pentru profilul fantastic de curățare al tuturor tipurilor de ten. Este 100% natural și acreditat Ecocert.

Acidul hialuronic este un ingredient de excelență pe care apa noastră micelară îl conține și care are un rol important în menținerea profilului hidric și al supleții pielii.

Esențialul de portocale provine din cojile fructelor de portocal și poate avea proprietăți antimicrobiene. Conține forme concentrate de bioflavonoizi citrici cunoscuți ca vitamina P. Aceasta poate îmbunătățește microcirculația în capilarele profunde și poate contribui la amplificarea oxigenării țesuturilor. Poate să susțină purificarea pielii în timp ce nota citrică a acestui esențial are proprietăți tonice și revitalizante.

Vitamina E este o sursă neprețuită în menținerea protecției tenului de factorii externi. Previne degradarea barierei hidrice a pielii, protejând celulele de degradare.

Apa folosită este apa noastră ultra-pură, de calitate WFI conform EP X / USP este monitorizată continuu. Am ales să avem pentru produsele noastre, superlativul în ceea ce privește apa, sursa incontestabilă a vieții. Calitatea apei noastre este compatibilă cu normele pentru apă folosită la injectabile, în industria farmaceutică – cel mai înalt și exigent standard + poate fi folosită cu succes pentru elaborarea rețetelor pentru produse farmaceutice și cosmetice, mai ales pentru produsele bio, fără conservanți.

Setul este compus din: 1. Triple Hyal 23H - cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml;

 2. Apă micelară & tonică - portocale, acid hialuronic, 250 ml;

 3. Mist & Tonic : sebuless - Mist control sebum și estompare imperfecțiuni, cu extracte botanice de Enantia și acid oleanolic, 50 ml.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră  .


Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil  existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă. Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.


Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul