Goldish 24k beauty KIT: Goldish 24k beauty – ulei, Goldish 24k beauty – mască, 50 ml, Goldish 24k beauty – toner, Goldish 24k beauty – ser pentru ten, Goldish 24k beauty – cremă pentru seară, Goldish 24k beauty – cremă pentru zi - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Goldish 24k beauty KIT: Goldish 24k beauty – ulei, Goldish 24k beauty – mască, 50 ml, Goldish 24k beauty – toner, Goldish 24k beauty – ser pentru ten, Goldish 24k beauty – cremă pentru seară, Goldish 24k beauty – cremă pentru zi

 

2,200 lei

Prețul include TVA.

Goldish 24k beauty KIT

Când Dumnezeu a creat femeia, a creat și aurul, pentru a o răsfăța!
Dacă ar fi să alegem un ingredient, unul singur, cel mai folosit în a aduce în viața noastră luxul și a face diferența, acesta este, cu siguranță, aurul!

Folosit pentru îngrijirea tenului încă din antichitate, aurul are calități incredibile în încetinirea degradării fibrelor de colagen, creșterea nivelului de elastină, îmbunătățirea semnificativă a microcirculației. De asemenea, acesta ajută la dirijarea țintită a ingredientelor active în inima celulei, inducând efectul de mezoterapie virtuală, dar și un caracter pronunțat antiinflamator. Nu în ultimul rând, aduce beneficii majore tenurilor care au nevoi speciale de profilaxie anti-age.

Pentru acest puternic caracter restructurant, cât și pentru a aduce o formulă superlativă în ritual, am formulat sistemul Goldish cu Aur de 24K.

Absolutul nostru de frumusețe este atunci când strălucirea se datorează emoțiilor noastre și se vede în privire. Ritualul de frumusețe este absolutul care se vede pe piele și duce la paroxism emoțiile. Iar atunci când Ritualul se numește Goldish și este desăvârșit cu aur pur, atunci putem atinge perfecțiunea!

Excelența Cremei de zi Goldish este oferită de melange-ul a peste 30 ingrediente active super premium, ce aduc în ritual o formulă unică, inovatoare, luxuriantă.

Blendul de esențiale exotice și rare: tuberoza, gardenia, iasomia, lotusul alb, albastru, roz, concupiscentul iris, frangipani, opulentul trandafir, crează din Crema de Zi Goldish un elixir de regenerare și frumusețe.

Ceramidele-NG sunt de asemenea, active valoroase ale formulei, cu capacitatea de menținere a hidratării în celule, a integrității țesutului cutanat și de restaurare a acestuia, cât și de ridicare a rezistenței în fața agresiunilor externe.
Sistemul de Hyal cu o scară de mărimi moleculare este un activ patentat, cu penetrabilitate similară mezoterapiei virtuale.

DNA salmon soft rose este molecula excepțională care previne deshidratarea și descuamarea pielii supuse agresiunilor externe.

Extractul patentat pentru depigmentare, o conjugare între coriandru, hamamelis și măslin, face pielea să devină netedă și uniformă, eliminând sporurile pigmentare cauzate de foto-îmbătrânire, dar și de îmbătrânirea intrinsecă.

Un ser cu o formulă unică, premium ce contribuie la boostarea luminozității și elasticității epidermei;
– Uleiul de Kukui și Marula formează o bază hrănitoare, onctuoasă care generează o experiență senzorială absolut fascinantă pentru piele.
– Acidul hialuronic, vitamina E și ceramidele boosteaza capacitatea de menținere a hidratării în celule, a integrității țesutului cutanat și de restaurare a acestuia, cât și de ridicarea rezistenței în fața agresiunilor externe.
– Iar ingredientul vedetă, aurul ajută la încetinirea degradării colagenului în timp ce conferă epidermei luminozitatea și un aspect uniform.

Goldish 24k beauty – cremă pentru seară

– O formulă unică, inovatoare prin asocierea a două super ingrediente recunoscute pentru proprietățile antirid: aurul și retinolul.

– Formulă intensivă pentru seară.

– Bogăția de extracte botanice și ingrediente active transformă această formulă în cel mai prețios borcănel din trusa de îngrijire și înfrumusețare. Astfel formula este demnă de ingredientele premium din compoziție fiind la fel de prețioase pentru piele ca și aurul pentru confecționarea bijuteriilor.

– Peste 30 de ingrediente active în compoziție.

Goldish 24k beauty – toner

O infuzie ultrapotentă ce targhetează regenerarea intensivă a pielii, Goldish W24K botanical toner este formula noastră absolută de stimulare a refacerii celulare cutanate. Blendul de enzime din fructe, zahăr și bostan, împreună cu patentatul depigmentant din hamamelis și coriandru, înnobilat cu Aur de 24 K în forma absolută, oferă tenului suplețe, luminozitate intensă, refacere celulară și o nouă formă de tinerețe. Recomandăm tapotarea tenului curat cu infuzia botanică absolută, pentru ritualul tuturor tipurile de ten.

Goldish 24k beauty – ulei

Infuzarea aproape indecentă a celui mai extravagant Squalane din industrie cu esențiale rare de gardenie, tuberoză, iasomie, lotus roz, alb și albastru, dar și iris prețios, împreună cu uleiul pur de cătină, înnobilate cu cel mai prețios aur pur de 24 K, face din Goldish beauty oil o experiență ritualică de frumusețe.

Squalane-ul prezent în formulă este cel cu cele mai bune rezultate demonstrate clinic din lume.
Obținut din trestie de zahăr certificată Bonsucro, Squalane-ul din Goldish 24K beauty oil este o formă stabilă de hidratare, cu efecte anti-aging și de creștere a fermității pielii, caracterizate prin descreșterea în suprafață, volum și adâncime a deformităților cutanate.

Vitamina E este cunoscută ca a fi un protector celular de excelență, menținând bariera hidrică a pielii la un nivel ridicat.

Trandafirul prețios aduce fermitate și tonus pielii, iar aurul în forma sa cea mai pură face ca tenul să fie cel mai invidiat accesoriu al frumuseții dumneavoastră.

Goldish 24k beauty – mască, 50 ml

Aplicarea măștii din gama Goldish va fi cu siguranță cel mai așteptat moment din ritualul de îngrijire.
Experiența senzorială lăsată asupra epidermei este una cremoasă, pudrată, textura sa dând un plus de elasticitate și de uniformizare cutanată.
Sinergia unui mix de ingrediente premium și o bază ce favorizează hidratarea generează un produs cu proprietăți de boostare a elasticității și îmbunătățirea tonusului epidermei.

Setul este compus din:


 • Goldish 24k beauty – ulei, 30 ml;

 • Goldish 24k beauty – mască, 50 ml;

 • Goldish 24k beauty – toner, 150 ml;

 • Goldish 24k beauty – ser pentru ten, 30 ml;

 • Goldish 24k beauty – cremă pentru seară, 50 ml;

 • Goldish 24k beauty – cremă pentru zi, 50 ml.


Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Setul este compus din:

 • Goldish 24k beauty – ulei, 30 ml;

 • Goldish 24k beauty – mască, 50 ml;

 • Goldish 24k beauty – toner, 150 ml;

 • Goldish 24k beauty – ser pentru ten, 30 ml;

 • Goldish 24k beauty – cremă pentru seară, 50 ml;

 • Goldish 24k beauty – cremă pentru zi, 50 ml.


Tonicul reprezintă pasul doi într-o demachiere corectă, după mousse-ul de curățare, gelul de spălare, pre-cleanserul sau spuma micelară. Se aplică pe o discheta demachiantă și se tapotează ușor pe piele, cu mișcări ascendente, până când discheta rămâne curată.

Agitați înainte de utilizare. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță. Este ideal ca aplicarea uleiului să se facă pe tenul ușor umed, după unul din spray-urile Pure sau tonicul cu AHA de măr și ananas. Se aplică câteva picături și se repartizează cu masaj delicat pe toată fața și decolteu. A se evita contactul ochii. Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță. Serul „Goldish 24k beauty – ser pentru ten” este un pas important în ritualul dumneavoastră de frumusețe. Luați în palmă o cantitate de mărimea unei bobițe de mazăre și masați-o ușor, cu mișcări ascendente, pe toată fața. A se evita contactul cu ochii. Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță. Răsfață-ți pielea cu masca Goldish 24k beauty. Folosind o pensulă specială, aplică masca pe tenul curat şi uscat, evitând zona ochilor și a buzelor. Așteaptă 10 minute și apoi curăță pielea cu apă călduță din abundență. Recomandăm a se aplica de două ori pe săptămână. A se evita contactul cu ochii. Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță. Crema „Goldish 24k beauty – cremă pentru seară” este un pas important în ritualul dumneavoastră de frumusețe. Luați în palmă o cantitate de mărimea unei bobițe de mazăre și masați-o ușor, cu mișcări ascendente, pe toată fața. A se evita contactul cu ochii. Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță. Crema „Goldish 24k beauty – cremă pentru zi” este un pas important în ritualul dumneavoastră de frumusețe. Luați în palmă o cantitate de mărimea unei bobițe de mazăre și masați-o ușor, cu mișcări ascendente, pe toată fața. A se evita contactul cu ochii. Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță.

Setul este compus din: • Goldish 24k beauty – ulei, 30 ml;

 • Goldish 24k beauty – mască, 50 ml;

 • Goldish 24k beauty – toner, 150 ml;

 • Goldish 24k beauty – ser pentru ten, 30 ml;

 • Goldish 24k beauty – cremă pentru seară, 50 ml;

 • Goldish 24k beauty – cremă pentru zi, 50 ml.


Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră  .


Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil  existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă. Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.


Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul