Acne correction ritual: Apă micelară & tonică – portocale, acid hialuronic, 250 ml, Mist & Tonic : Betula Alba – Spray pentru tonifiere facială, 50 ml, Triple Hyal 23H – cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Acne correction ritual: Apă micelară & tonică – portocale, acid hialuronic, 250 ml, Mist & Tonic : Betula Alba – Spray pentru tonifiere facială, 50 ml, Triple Hyal 23H – cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml

 

411 lei

Prețul include TVA.

Dacă vă confruntați cu imperfecțiunile acneice și pielea dvs. are nevoie de o schimbare, ritualurile botanic-științifice IMAR vă pot ajuta să redați pielii confortul de care are nevoie, cât și radianța naturală.
Apă Micelară & Tonică – portocale, acid hialuronic este răspunsul nevoii de curățare a pielii cu imperfecțiuni și deschide premisele unui ten cu aspect proaspăt și energizat. Următorul pas din ritualul tenurilor cu imperfecțiuni acneice îl reprezintă Mist & Tonic-ul Betula Alba care, datorită ingredientelor din compoziție valorifică prezența acidului succinic pentru a promova un ten catifelat și sănătos. Iar produsul cheie din ritual, crema Triple Hyal 23H și-a dovedit eficacitatea în a diminua comedoanele și a îmbunătăți textura epidermei cu imperfecțiuni acneice în urma testelor efectuate în două laboratoare independente din Europa.

Triple Hyal 23H – cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice
Crema cea mai dorită, cea mai vândută, cea mai folosită și refolosită de zeci de mii de utilizatori ai produselor formulate de mine, crema care mi-a revoluționat cariera de formulator, crema despre care aș putea să scriu cărți, ar putea fi descrisă, pe scurt, astfel:

Problemele tenului încep în adolescență, debutând ca o tragedie pentru copilul care se formează spre a fi tânăr. Apoi, în perioade de tinerețe sau chiar maturitate, ele pot să continue sau să reapară. În general, imperfecțiunile acneice ne îndeamnă să folosim, de la remedii tradiționale până la medicamente sofisticate în speranța echilibrării tenului și evoluției sale în bine.

Din acest motiv am formulat ceea ce eu consider panaceul dermatocosmetic al tenului cu impurități, imperfecțiuni acneice, comedoane. Am adus în formulă știința, botanica și excelența tehnologiei.
Sinergia botanicelor Tamanu și CBD oferă premize extrem de tămăduitoare formulei deoarece degradarea tegumentului este accelerată de inflamația celulară. Canabinoizii și canabidiolul, CBD, sunt noua revoluție ale moderării și controlului inflamațiilor celulare. Tamanu este un arbore originar din Madagascar, iar în medicina tradițională este considerat un antibiotic natural.

Extractul de Salix purpurea este unul dintre ingredientele cu eficacitate clinică dovedită în ridicarea hidratării pe voluntari cu piele atopică. În condiții experimentale, Extractul de Salix purpurea folosit în formulă a avut un puternic efect inhibitor dependent de concentrație asupra eliberării IL-8 de către NHEK (Normal Human Epidermal Keratinocytes) stimulat de PMA.

Extractul de propolis din formula 23 H este un antiseptic biologic de excepție, cu proprietăți antiinflamatoare, care îmbunătățește bariera de protecție a pielii.
Este un extract standardizat ce protejează de factori exogeni precum UV, bacterii și microorganisme și agenți antioxidanți.

Pentru o garanție a folosirii cremei 23 H am solicitat niște testări independente la două laboratoare din Europa.
Studiul pentru determinarea activității comedogene a produsului 23 H folosit împreună cu apa micelară cu portocole, ca produs de curățare, a fost făcut pe o perioadă de 4 săptămâni consecutive pe un eșantion de voluntari selectați pe criterii de incluziune și non-incluziune, femei și bărbați între 18-40 ani, cu acnee de grad 2 și 3, pe tenuri normale și sensibile. Testele au fost făcute conform Ghidului de Eficacitate Colipa. Evaluarea s-a făcut atât de către un medic dermatolog cât și o autoevaluare conform unui chestionar. Gradul de acnee al voluntarilor a fost determinat conform scalei IGA pentru acnee vulgară.
Ulterior testului s-a constat:

 • 70% din voluntari au simți o îmbunătățire a texturii în timpul utilizării;

 • 50% au simțit ca atât comedoanele, cât și coșurile au fost foarte și extrem diminuate pe perioada aplicării;

 • 70% din voluntari au simțit pielea foarte și extrem de calmă și mai confortabila după folosirea 23 H;

 • 90% din voluntari au simțit pielea foarte și extrem îmbunătățită după aplicarea 23 H;

 • 90% dintre voluntari ar cumpără 23 H în continuare;

 • 90% din voluntari ar recomanda produsul.


Un alt studiu asupra produsului 23 H efectuat de un laborator independent a fost făcut conform Regulation of the European Parlament and Council Regulation 1223/2009, conform The Personal Care Association Guidelines.
Testul a fost făcut timp de 4 săptămâni. Testele instrumentale au fost efectuate cu:

 •  Sebumeter SM815: măsurarea sebumului, efect de matifiere și reglare a sebumului;

 • Visiopor PP34N: evaluare a activității anti-acneice;

 • Visioface RD: fotografii și calcularea numărului de glande sebacee și pori;

 • Visioface RD: fotografii de secțiuni din epidermă.


Produsele sunt cosmetice. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora. Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

Setul este compus din: • Apă micelară & tonică – portocale, acid hialuronic, 250 ml;

 • Mist & Tonic : Betula Alba – Spray pentru tonifiere facială, cu extracte botanice de mesteacăn alb, 50 ml;

 • Triple Hyal 23H – cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml.
Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Setul este compus din:

  • Apă micelară & tonică – portocale, acid hialuronic, 250 ml;

  • Mist & Tonic : Betula Alba – Spray pentru tonifiere facială, cu extracte botanice de mesteacăn alb, 50 ml;

  • Triple Hyal 23H – cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml.- estomparea imperfecțiunilor acneice.


Setul este compus din:
  • Apă micelară & tonică – portocale, acid hialuronic, 250 ml;

  • Mist & Tonic : Betula Alba – Spray pentru tonifiere facială, cu extracte botanice de mesteacăn alb, 50 ml;

  • Triple Hyal 23H – cremă pentru estomparea imperfecțiunilor acneice, 50 ml.Dimineața și seara folosiți apa micelară ca prim pas în ritualul de îngrijire, pentru a curăța tenul. Apoi continuați cu aplicarea Mist-ului Betula Alba, urmat de crema Triple hyal 23H. Aceasta se adaptează excelent și ca bază de machiaj. 


A nu se aplica în zonele sensibile, zona periorală și perioculară!

Evită contactul cu ochii! În caz de contact cu ochii clăteste cu atenţie cu apă timp de mai multe minute!

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră  .
Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil  existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, aceste produse sunt testate dermatologic.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul