5 acids complex peel home peeling forte - peeling pentru acasă cu 5 acizi, 100 ml - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

5 acids complex peel home peeling forte - peeling pentru acasă cu 5 acizi, 100 ml

 

235 lei

470 lei

Prețul include TVA.

Ofertă

5 acids complex peel home peeling forte este mai mult decât un exfoliant tip peeling pentru acasă, este un produs complet și complex care poate să te scoată din impas atunci când dorești să îmbunătățiți textura și tonusul epidermei cu imperfecțiuni. Astfel, tenurile cu imperfecțiuni acneice, pete pigmentare, pori dilatați, puncte negre pot beneficia de proprietățile acestui produs. Recomandăm aplicarea formulei seara și asocierea cu un ritual pentru hidratarea pielii și o cremă cu protecție solară.

Acidul azelaic este un agent antimicrobial cu proprietăți antiinflamatorii, dedicat tenurilor cu acnee și rozacee.

Integrat în rutina potrivită și folosit în doza corectă, acidul salicilic face minuni pentru tenurile cu imperfecțiuni. Acesta reprezintă o sursă naturală de acizi beta-hidroxizi cu efect antiinflamator și anti-acneic. În plus, favorizează eliminarea impurităților și a excesului de sebum reducând riscul de formare a coșurilor. Acidul salicilic folosit în această formulă este sub formă moleculară ceea ce permite potențarea rezultatelor benefice, dar și reducerea posibilității apariției eventualelor iritații.

Acidul hialuronic este un ingredient de excelență care are un rol important în menținerea profilului hidric și al supleții pielii.

Vitamina E este o sursă neprețuită în menținerea protecției tenului de factorii externi. Previne degradarea barierei hidrice a pielii, protejând celulele de degradare.

Blendul dintre doi antioxidanți puternici, Vitamina C și Vitamina E, aduce în formulă boostul antioxidant necesar.

Mențiuni

Nu se recomandă utilizarea produsului  în caz de hipersensibilitate la orice component al acestui produs.

Expunerea la solar/plajă: Nu se recomandă expunerea la solar sau plajă în timpul rutinei cu produsul.
În timpul ritualului cu produsul, recomandăm aplicarea  cremei cu protecție.
Nu se recomandă utilizarea produsului în aceeași zi cu alte terapii/rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi.

Dacă folosiți produse cu alfa hidroxi acizi (AHA), evitați aplicarea în aceeași seară în care aplicați și produsul.

Nu se recomandă inițierea rutinei cu produsul  sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi cu piele sensibilă, produsul  poate induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, persoana va fi instruită fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă persoana dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuit să întrerupă complet rutina. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita pielea pe care se aplică produsul și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, poate provoca o iritare suplimentară. O persoană care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice persoană sensibilă inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele pe care se aplică produsul.

Copii: Siguranță în utilizare și eficacitatea în cazul copiilor, nu au fost stabilite.

În cazul aplicării abuzive, poate cauza exfolierea epidermei sau iritație.

În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență!

Recomandăm folosirea produsului împreună cu o cremă de regenerare sau un ulei regenerant.

Produsul se va aplica într-o cantitate mică, suficientă pentru a acoperi suprafața avizată, utilizând o dischetă, bumbac, lână sau vârfurile degetelor curate. Se va evita suprasaturarea deoarece excesul de produs ar putea să pătrundă în ochi, în șanțurile nazogeniene sau alte suprafețe care nu sunt prevăzute pentru aplicare. Aplicarea produsului poate produce o senzație tranzitorie de căldură sau o usturime ușoară. Atunci când se administrează conform recomandărilor, produsul poate produce un eritem ușor, asemănător cu cel al insolațiilor ușoare. În cazurile în care este necesar să se întrerupă temporar produsul sau să se reducă frecvența de aplicare, produsul se va relua sau frecvența de aplicare va fi crescută, numai atunci când persoana va fi capabilă să tolereze produsul. Excesul aplicării  nu determină rezultate mai rapide sau mai bune. De fapt, se poate produce o înroșire marcată de descuamare sau disconfort. Dacă are loc accidental o aplicare în exces sau prin utilizare supraentuziastă, aplicarea produsului se va întrerupe câteva zile înainte ca rutina să fie reluată.

Înainte de începerea rutinei cu produsul, suprafețele pe care trebuie aplicat acesta vor fi curățate în întregime, cu apa micelară specifică tipului de ten. Suprafețele de piele pe care se aplică produsul se vor lăsa să se usuce cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de aplicarea acestuia. În timpul ritualului cu produsul se pot utiliza cosmetice și produse hidratante, dar suprafețele de piele pe care se aplică produsul, se vor curăța în întregime înainte de a se aplica produsul. Se vor evita produsele de toaletă astringente.

În vederea minimalizării potențialului de iritare adițională a pielii, se vor lua măsuri de evitare a contactului cu ochii, cu pleoapele, șanțurile nazogeniene, gura, mucoasele sau alte suprafețe care nu se prevăd pentru aplicare. Persoanele vor avea grijă a îndepărta părul excesiv în mod obișnuit (de exemplu prin smulgere, electroliză, depilare), dar se vor evita aceste procedee în noaptea dinaintea aplicării produsului, deoarece acestea pot avea ca rezultat iritarea pielii. Soluțiile de ondulare permanentă, preparatele fixative, săpunurile medicinale și șampoanele, pot irita chiar și pielea normală. Se vor utiliza cu precauții astfel ca aceste produse să nu intre în contact cu pielea pe care se aplică produsul.

Reacții posibile: Este de așteptat un anumit grad de iritație locală. Cele mai obișnuite reacții adverse semnalate sunt: uscarea pielii, arsură, usturime, senzație de căldură, eritem, prurit, înroșirea pielii, descuamare și hipo- sau hiperpigmentare temporară.

ATENȚIE! În caz de sensibilizare a tenului, recomandăm întreruperea aplicării produsului conform instrucțiunilor primite în colet împreună cu produsul.

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora. Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

AQUA, AZELAIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, PHOSPHOLIPIDS, SODIUM HYALURONATE, SALICYLIC ACID, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ASCORBYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, CITRUS AURANTIFOLIA SEED OIL, GLYCERYL LAURATE, PIROCTONE OLAMINE.

Textură: exfoliant/ peeling.


Când poate fi utilizat produsul: seara.


Proprietăți: exfoliant/ peeling.

Începe prin a testa produsul în zona din spatele urechii și a-l folosi apoi progresiv, între 1-3 minute. Aplică o dată pe săptămână, pe față, gât și decolteu, masând ușor până când produsul va fi distribuit uniform pe toată suprafața pielii. Lasă-l să acționeze timp de 1-5 minute. Curăță ulterior cu apă călduță din abundență.


A se evita contactul cu ochii și cavitatea bucală! Dacă produsul intră accidental în ochi, clătiți abundent cu apă călduță.


A se folosi și o cremă hidratantă și o cremă cu protecție solară.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.


Gramaj: 100 mlFotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră  .

Pentru a păstra prospețimea produselor noastre, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil  existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de ingredientele active utilizate, deoarece sunt extracte botanice și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă. Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

 

Pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere, acest produs este testat dermatologic.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.


Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.


Pentru detalii acurate legate de livrarea coletului dumneavoastră ne puteți contacta telefonic: +40219928 (luni-vineri 09:00 -18:00) sau prin email: hello@imarskin.com.


Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.


Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Review-uri
Acest produs nu are review-uri încă

Cost transport

Livrarea produselor se realizează prin GLS pe teritoriul României și are un cost de 17-20 lei, în funcție de zona de livrare.

Livrarea coletelor în afara României (U.E., S.U.A etc.) se realizează prin intermediul companiei de curierat DHL, iar costul unui transport internațional este de aproximativ 120 RON, în funcție de zona de livrare.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Menționăm faptul că în timpul sărbătorilor legale, concediilor, campaniilor de discount/ reduceri etc., timpul de livrare poate fi mai mare. De asemenea, timpul de livrare poate fi influențat și de factori externi ce nu țin de noi.

Plata cu cardul