Concept - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Concept

Dacă până nu demult am fost obișnuite cu rutine de îngrijire menite să ne organizeze curățarea și aplicarea produselor de îngrijire pe ten, IMAR înseamnă elevarea unei simple rutine la grandoarea ritualului!

Ritualul de frumusețe înseamnă înțelegere și cunoaștere amănunțită a propriului ten, o ascultare a semnelor pe care acesta ni le dă și un angajament pe care ni-l luăm față de noi și față de frumusețea tenului nostru de a-l respecta, îngriji, iubi și de a-l considera frumos, oricâte imperfecțiuni ai avea.

Astfel, un gest cotidian de demachiere ar trebui să devină un ritual detensionant, care, prin masarea moussului preferat să infuzeze la nivel de energii ale feței, stare de bine și de liniște, grație uleiurilor esențiale din compoziție. Un alt exemplu ar fi aplicarea rapidă a unui contur de ochi. Acesta ar trebui să devină un ritual de încărcare cu emoții și energii pozitive, prin masajul delicat-ascendent al zonei perioculare, masaj care, pe lângă stimularea penetrării formulei, va ajuta la calmarea și relaxarea sinapselor neuronale, ajutându-ne să gândim mai clar, mai corect, mai intens. Un alt exemplu ar fi scrubul. Dacă până acum făceam, ca la carte, un masaj cu produsul abraziv pentru o exfoliere corectă din rutina săptămânală, acum exfolierea ar putea să facă parte din ritualul nostru de SPA acasă, ajutându-ne, pe lângă exfoliere, să avem o experiență de purifiere și detoxificare mult mai profundă.

Odată cu crearea unui ritual unic pentru tenul dumneavoastră, produsele cosmetice vor fi înțelese mult mai profund, ca niște formule botanic-științifice, iar atunci va începe momentul în care vă veți conștientiza cu adevărat frumusețea.
De asemenea, pentru că sunteți, cu siguranță, fabuloasă, iar ritualul este dedicat femeilor absolut fabuloase, atunci IMARSKIN este locul perfect unde trebuie să fiți!

 

Fondator

 

Ioana Marinescu, Farmacist Formulator, specialist în Formularea și Evaluarea produsului dermatocosmetic, membru SRD.

IMARSKIN este brandul de excelență conceput de farm. Ioana Marinescu. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș, pharm. Ioana Marinescu și-a elevat pasiunea pentru industria cosmetică în anul V de facultate, unde și-a susținut lucrarea de diplomă în departamentul de Dermatocosmetologie. Ulterior studiilor universitare a urmat aprofundarea acestora, specializându-se în Evaluarea și dezvoltarea produsului dermatocosmetic. În prezent pharm. Ioana Marinescu urmează Studiile Doctorale în domenuiul Ingineriei Chimice, dezvoltând tehnologia unei impregnări de retinoizi pe microsfere vitroase. Ducând pasiunea la grad de excelență, farm. Ioana Marinescu a dezvoltat formule de excelență în remedierea tenurilor cu probleme, sensibile sau cu imperfecțiuni acneice. În cariera sa de formulator a avut rezultate absolut remarcabile în ceea ce privește evoluția tenurilor cu imperfecțiuni și pustule acneice.

Laboratoarele IMAR își au sediul într-o fabrica de ultimă generație, creată după toate standardele europene în vigoare, având, de asemenea, și standardele ISO 22716 și ISO 9001.