Certificate - IMARSKIN
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, a personaliza și măsura reclamele și a îmbunătăți calitatea site-ului nostru.
Gestionați cookie-urile
Doar cele necesare Acceptați toate

Certificate

ISO 9001

ISO 9001 este un standard global de management al calitatii. Mii de companii din peste 100 de tari l-au adoptat si inca si mai multe sunt in curs de a o face. De ce?  Pentru ca el controleaza calitatea. Economiseste banii. Clientii asteapta acest lucru. Iar firmele concurente il folosesc.
ISO 9001 poate fi aplicat tuturor tipurilor de organizatii. Indiferent de marimea lor sau de domeniul in care activeaza. El poate ajuta atat firmele axate pe productie, cat si pe cele axate pe servicii, sa atinga standarde ale calitatii recunoscute si respectate in intreaga lume.
ISO este Organizatia Internationala pentru Standardizare. Ea are sediul in Elvetia si a fost infiintata in 1947 pentru a dezvolta standarde comune internationale in numeroase domenii. Membrii sai provin din peste 150 de organe nationale de standardizare.

 


ISO 22716

ISO 22716 este un standard international care defineste cerintele pentru bune practici de fabricatie a produselor cosmetice.
Acesta se adreseaza tuturor organizatiilor care au in domeniul de activitate productie, control, depozitare si expediere produse cosmetice.
Standardul promoveaza adoptarea unei abordari integrate a proceselor pentru a furniza in mod eficient produse care indeplinesc cerinte de siguranta a produsului cat si cerintele clientilor.